Ficz Antal - leadership coach

Akivel elkészítheted az életvezetési térképedet

Ficz Antal 12 éve működteti a Fontium Training & Coaching Kft-t, ami a vezetők képzésére szakosodott coaching és tréning formájában, a csapatvezetők szintjétől egészen a felsővezetők szintjéig. Személyes szenvedélye és egyben küldetése az életvezetés, ezért tevékenységei között fontos szerepet kap az életvezetési (life) coaching és tréningek is.

Átfogó tapasztalata van a vállalkozások és intézmények vezetése terén. de örömmel osztja meg a magánéleti megéléseit, tapasztalatait is, hogy mindenkinek alkalmazható és működő módszereket/technikákat adjon.

Ezen kívül 15 éves tapasztalata van az oktatás terén, a felnőttképzés terén 15 év alatt több mint 25 továbbképzést fejlesztett ki, a vezetői coaching terén pedig 8 éve a (cég)vezetők „edzője”.

Ficz Antal arra használja fel a tapasztalatát, hogy az oktatási folyamatokat (vezetőképzés, coaching) úgy tervezze meg, hogy azok mindenki számára könnyen érthetőek és élvezhetőek legyenek, de ugyanakkor konkrét és naprakész megoldásokat adjanak a gyakorlati tanulás által.

Következő események

További események
03
október, 2019
Eletvezetes-front
Életvezetés – a hiányzó tantárgy | Csíkszereda
18:00 - 21:00
Jakab Antal Ház - Csíksomlyó

Az ingyenes bevezető tréning célja, hogy bemutassa, miért érdemes foglalkozni az életvezetéssel és mit kell megtanuljunk ahhoz, hogy egy teljes és boldog életet éljünk....

10
október, 2019
Eletvezetes-front
Életvezetés – a hiányzó tantárgy | Székelyudvarhely
18:00 - 20:00
Hotel Küküllő*** - Székelyudvarhely

Az ingyenes bevezető tréning célja, hogy bemutassa, miért érdemes foglalkozni az életvezetés témájával és mit kell megtanuljunk ahhoz, hogy egy teljes és boldog életet...

17
október, 2019
Eletvezetes-front
Életvezetés – a hiányzó tantárgy | Sepsiszentgyörgy
18:00 - 20:00
Sepsiszentgyörgy (helyszín még egyeztetés alatt)

Az ingyenes bevezető tréning célja, hogy bemutassa, miért érdemes foglalkozni az életvezetés témájával és mit kell megtanuljunk ahhoz, hogy egy teljes és boldog életet...

Vlog

Mindennapi életvezetés

Életvezetési témakörök

Egy boldogabb és teljesebb életért...

Életvezetés

Ahhoz, hogy mindig elfogadjuk és szeressük magunkat és így jobban éljünk a lehetőségeinkkel, érdemes egész életen át vezetni az életünket.

Célkitűzés

A célkitűzés mára tudománnyá nőtte ki magát és ezeket az ismereteket a magánéleti célok megvalósításában is nagy sikerrel alkalmazhatjuk.

Évtervezés

Az újévi fogadalmak hatékonysága ismert, ezek helyébe javasolom, hogy készíts éves tervet. Ehhez egy letölthető munkafüzetet adok kézhez.

Család-munka egyensúly

A család és munka nem kell egymással szemben álljanak, ha megérted mindkettő szerepét az életedben. Ehhez adunk alkalmazható eszközöket.

Stresszkezelés

ha jól értelmezzük a stresszt és megfelelően kezeljük, akkor rájövünk, hogy nem kell kiiktassuk az életünkből, hanem a javunkra kell használjuk.

Időgazdálkodás

Az idő az életünk "anyaga". Tehát olyan lesz az életünk, amilyen anyaggal "kitöltjük". Ha jobb életet akarsz, figyelj először is az időd minőségére.

Kommunikáció

Az életünk minősége legnagyobb részben attól függ, hogy hogyan kommunikálunk magunkkal és másokkal. Éppen ezért került az első helyre.

Konfliktuskezelés

"Jó konfliktuskezelés: különbség menny és pokol között." mondja Gary Chapman. Nem mindig könnyű, de mindig megéri jól konfliktust kezelni.

Kapcsolatok

Kapcsolatok nélkül elpusztulnánk. Szükségünk arra, hogy szeressünk, szeressenek. De a kapcsolatok nem működnek magától. Építeni kell őket.

Éves tervező - 2020

Meg akarjuk köszönni, hogy vezeted az életed!

Rendeld meg ingyen az e-mail címedre az Éves Tervező - 2020 munkafüzetet!

Nem vagy egyedül!

Lépj be a közösségünkbe, hogy minden nap közösen örüljünk az életnek.